Новинарски флаш

vsekidom.com използва софтуерни разработки на Pitopy

 
powered_by.png, 1 kB
Черно и бяло
Диванът – стопанинът на къщата Печат
Черно и бяло
Автор Всеки Дом   
ImageНа него сядаме, за да гледаме телевизия, каним гостите си с питие в ръка, заспиваме, чакайки любимият да се прибере или се хвърляме във вихрени страсти преди да сме стигнали спалнята...

Можете ли да си представите интериора у дома без мекия, стилен диван? Не, нали? Защото това е идеалната мебел. Позволява да бъде вместен във всякакъв тип обзавеждане, лесно се променя - можете да смените за ден-два неговата дамаска или просто да му купите ново облекло, като по този начин ще промените и стила на цялото помещение.

Продължава...
 
Антрето - визитната картичка на дома Печат
Черно и бяло
Автор Всеки Дом   

ImageПървото впечатление никога не се забравя, затова обзаведете това специално място с повечко любов

Прибирате се след тежък работен ден, отваряте вратата и ви посреща уютното антре на вашата къща. То е и първото нещо, което виждат гостите ви. Ето защо си струва да положите поне малко усилия, за да го направите запомнящо се и привлекателно.

Продължава...
 
Къде живее златната рибка Печат
Черно и бяло
Автор Всеки Дом   
ImageУспешното обзавеждане на всеки дом е съчетание от три компонента – компактност, пропорционалност и удобство. Вити стълби, които пестят пространство, вградени долапи и дрешници, способността да се оформи кът за хранене и за гости в едно и също помещение – всичко това е знак за професионализма на специалиста по вътрешно обзавеждане или пък за добрия вкус на домакинята. Интересни решения се получават, когато има предварителна идея по която да се направи планът за декориране.
Продължава...
 
Да уточним нещата с дограмата Печат
Черно и бяло
Автор Диего Флоров   

Как да изберем дограма за нашия дом в лабиринта от фирми, профили, стъклопакети, майстори и зимата?

ImageЗамисляли ли сте, кое отличава домът от пещерата – прозорците и вратите?

Растящият жизнен стандарт на софиянци, съпроводен от растящите цени на отоплението правят по-голяма нуждата от комфорт и енергоспестяване. Така старите двукатни дървени прозорци отстъпват в софиийския пейзаж на модерните дограми от профили и стъклопакет. Дограма се сменя през десетилетия, така че правилният избор е много важен и поправянето на всяка грешка е скъпо и бавно.

Продължава...
 
Висококачествени настилки на добри цени Печат
Черно и бяло
Автор Всеки Дом   
Богат избор на ламиниран паркет и меки настилки в Карпет Макс

ImageАко сте си купили нов дом или просто ремонтирате старите подови настилки и имате нужда от избор на различни видове, посетете „Карпет Макс”. От началото на месец ноември веригата разшири гамата на предлаганите продукти като добави към тях и ламиниран паркет. Така вече само в един магазин можете да намерите подходящите за дома ви мокет, килим, балатум, пътеки, а сега и ламиниран паркет.

Продължава...
 
Не само телефон... Печат
Черно и бяло
Автор Всеки Дом   
Image
Мобилните  технологии отидоха наистина далеч. Не говорим за безбройните им нововъведения по отношение на дизайн, обхват, музикални екстри. Телефоните вече не са това, което бяха. Неотдавна един от най-големите производители на клетъчни телефони обяви, че ще патентова технология за мобилни устройства, способна да засича светкавици. В апаратите ще бъде вграден софтуер, който ще засича и ще анализира сигналите на светкавиците, за да даде информация на потребителите на мобилните устройства за приближаващи се удари от мълнии.
Продължава...
 
Домашният мултимедиен компютър Печат
Черно и бяло
Автор Антон Белев   
ImageОтдавна компютрите са нещо съвсем нормално в забързаното ни ежедневие - те са необходимост не само на работното място, но са и неразделна част и от домашното ни обкръжение. Свързват ни със света с помощта на интернет, осигуряват ни удобство за слушане на музика и гледане на филми, развлечения във вид на забавни и образователни игри и какво ли още не. Всичко това, както и редица други възможности стават достъпни в момента, в който се насочите към правилната компютърна конфигурация. Важното е да разполагате поне с обща представа за какво ще ползвате домашното РС. А ако не разполагате с необходимите познания, можете да разчитате на съветите на специалистите в областта, които ще ви консултират съобразно вашите специфични нужди и изисквания.
Продължава...
 
Нови технологии... Печат
Черно и бяло
Автор Всеки Дом   
ImageДомашна хлебопекарна
Някой от вас прави ли сам домашен хляб? Не, но ако имахте тази японска домашна хлебопекарна, дали нямаше да ви се прияде топъл, току-що изваден от фурната хляб? На пръв поглед уредът прилича на уред за варене на пара. Позволява ви да сложите всички съставки накуп, да натиснете копчето и... хоп! Хлябът е готов. Можете да приготвяте и паста, торти, оризови хлебчета.
Продължава...
 
Новите технологии за домашна употреба Печат
Черно и бяло
Автор Всеки Дом   ImageТази симпатична тенджера превръща готвенето в истинско удоволствие! Тя има специален LCD дисплей отпред, на който можете да прочетете десетки здравословни рецепти. Можете да запишете и собствен, по която после да сготвите вкусна вечеря. Когато изберете желаната рецепта, сложите продуктите и нагласите необходимата температура, няма да имате повече ангажименти към кухнята. Тенджерата сама ще се изключи, когато гозбата стане готова. А вие ще можете да нахраните семейството след като заедно сте ходили на кино!

 

Продължава...
 
Топло и студено Печат
Черно и бяло
Автор Инж. Д. Доситеев   
ImageТази година ни изненада с липсата на зима. Какво ли ще бъде лятото? Глобалните климатични промени изместват България към по-топлите пояси. От една страна, лошата новина е, че ще се налага да харчим повече ток за охлаждане в жегите, но, от друга страна, климатикът става много подходящ за отопление през преходните сезони и зимата (както при нашите съседи в Гърция). Когато външната температура е около или над нулата, климатикът има много висок коефициент на полезно действие. Отоплението с него е в пъти по-евтино от останалите модерни алтернативи – газ, ТЕЦ или ток.
Има модели и марки за всяка нужда и всеки джоб.
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 10 от 25


© 2022 Всеки дом