Новинарски флаш

vsekidom.com използва виртуализация на сървъри от No5.digital

 
powered_by.png, 1 kB
Актуално
Графичният лист Печат
Актуално
Автор Всеки Дом   
ImageПод това мото галерия „Дебют” (София, бул. „В. Левски” 62) представя творбите на 13 студенти от Националната художествена академия – София, които изучават тайните на специалността „Книга и печатна графика”. Изложбата е открита за посещенията на ценителите от 5 до 9 февруари.
Продължава...
 
“Зора” с още един магазин в София Печат
Актуално
Автор Всеки Дом   
ImageТой беше открит буквално преди дни в Божурище, близо до “МЕТРО”. Новият хипермаркет от известната верига е разположен на площ от 1 200 кв.м. В него можете да намерите перални машини и сушилни, съдомиялни, хладилници, фризери, готварски и микровълнови печки,  климатици...

Изобщо всичко за дома и офиса с марки CROWN, Electrolux, INDESIT, ARISTON, Whirlpool, AYCO, ZANUSSI, LG и др. Можете да си купите плазмени и LCD телевизори, DVD системи за домашно кино, hi-fi продукти и още много от аудио-визуалната техника. И всичко това с високо качество, при много добро обслужване, от марки. За хората занимаващи се с хотелиерски бизнес хипермаркетът предлага уреди за цялостно хотелско обзавеждане.

 
Ледени пързалки радват софиянци Печат
Актуално
Автор Всеки Дом   
ImageВ много от европейските градове пързалките се появяват рано, в началото на зимата. Често са безплатни са хората, които ползват един или друг мобилен оператор, клиенти са на някоя фирма и т. н. Тази година и ние ще можем да се пързаляме на воля. Първата пързалка се появи зад НДК.

Таксата за нея е 3 лв. и още 3 – ако нямате свои кънки. Втората „поникна“ буквално за часове пред Народния театър „Ив. Вазов“. Откри я лично кметът Бойко Борисов, а купонът бе съпроводен с много музика, кебапчета и червено вино. Точно до леда са разположени няколко къщички, украсени със светещи лампички, които предлагат на столичани вкусни мезета и питиета.

Продължава...
 
Пазарувайте в червено Печат
Актуално
Автор Всеки Дом   
Image 
Това е цветът на идващата 2007 година

Модни ще бъдат още розовото, жълтото и кафявото. Защото това са цветовете на Годината на свинята.

T. e. като се започне от дрехите в гардероба ви и се стигне до мебелите, домашните аксесоари и дори електроуредите ви, всичко трябва да напомня за силата на червеното или неговите нюанси и разновидности. Представете си например колко интересно ще изглежда спалнята ви, ако я “наметнете” с полупрозрачен розов или тъмночервен сатен!
Продължава...
 
Екоопит Печат
Актуално
Автор Всеки Дом   
Image И в “Младост” вече събираме боклуците разделно!

В Европа, към която сме се запътили, хората отдавна са разбрали, че трябва да се грижат за здравето на околната среда, която обитават. И при това го правят без излишен шум, мърморене, “нарушения”. У нас все още съществува проблемът с боклука, изхвърлен през балкона или прозореца. И нито ленинските съботници, нито следдесетоноемврийските дни за почистване успяха да ни научат да бъдем съвестни граждани. А сега изведнъж пред блокове и кооперации започнаха да никнат като гъбки разноцветни контейнери за разделно събиране на отпадъците - стъкло, пластмаса, хартия и метал. Готови ли сме да ги използваме по предназначение или просто ще им се радваме, докато пълним старите, познати ни железни контейнери догоре с най-различна смет?
Преди известно време столичният кмет Бойко Борисов обяви, че в края на септември започва сепарирането на битовите отпадъци на София. За целта на площадките за балиране ще бъдат монтирани машини, които ще разделят стъкло и пластмаса, а суровините ще бъдат използвани в промишлеността. По този начин ще бъде намален и обемът на битовите отпадъци – приблизително с около 20-30%. До края на есента в София ще бъдат разположени общо 5000 съда за разделно събиране на отпадъците, казаха от общината.
Продължава...
 
За децата с любов Печат
Актуално
Автор Всеки Дом   
Image
Частните ясли и градини са по-скъпи, в държавните няма място...


София нараства с годините лавинообразно – като брой хора, деца, коли. И проблемите нарастват също тъй бързо. С местата за паркиране, броя на общинските жилища, за които се чака с години, мечтаното място за ясла или детска градина. Особено сериозно е положението в големите райони като “Люлин”, например. Защото яслите са много по-малко от децата. Има и нещо друго – там живеят най-голям брой млади хора под наем, т. е. сменящи местоживеенето си през година-две. И имащи нужда от това някой да се грижи за децата им сега в “Люлин”, после в “Младост” или “Дървеница”. Ходенето по мъките започва още в края на лятото. Защото молбите за прием в яслите и детските градини са многократно повече от свободните места.

Продължава...
 
Расте, но не старее Печат
Актуално
Автор Всеки Дом   
Image 127 години София е лицето на България пред света. Градът, който е наш дом и столица на всички българи, е достоен за всяка европейска държава.

Историята й е древна. Името – свято. Местоположението й винаги се е определяло като уникално и стратегически важно. Градът е разположен в “средеца" на Балканския полуостров, в западната част на България, в едноименното обширно поле. Малко са столиците в света, които се отличават с особеностите на нашата - средна надморска височина около 550 м, наличие на минерални извори със сравнително постоянен дебит и лечебни свойства на водата, малки разстояния до столиците на повечето съседни балкански страни.
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 Следваща > Последна >>

Резултати 61 - 67 от 67


© 2022 Всеки дом