Новинарски флаш

vsekidom.com използва софтуерни разработки на Pitopy

 
powered_by.png, 1 kB
Дамско матине
Книжката за месец май Печат
Дамско матине
Автор Всеки Дом   

ImageРоманите тетрадка - представени от Алена

Ще намерите на всяка вестникарска сергия и на адрес www.arros-buchhaus.com

Поредица "Мистичен трилър"

“Възроденото зло”, 2,00 лв.

Продължава...
 
"Самотни на върха" Печат
Дамско матине
Автор Всеки Дом   
ImageТова е мотото на рекламната кампания на марката „Za Za“. Едва ли обаче някоя дама може да остане сама на плажа, облечена в някой от тези бански костюми. Какви са последните модни тенденции? Ярките и пъстри цветове, съчетани с камъни, мънистa и пайети. Особено търсени като цветова гама през лятото ще бъдат патешкото жълто, преливащите тонове от цвят в цвят и огромните чанти като аксесоари.
Продължава...
 
С мисъл за жената Печат
Дамско матине
Автор Всеки Дом   
Така работят дизайнерите на „Marc Cain“. „Marc Cain“ e обяснението в любов към жената - „...ars vivendi” или „...изкуството да живееш”. С тази италианска поговорка марката описва определена култура, характеризираща се с усещане за естетизъм и начин на комбинирането му с безгрижие и естественост.
Продължава...
 
Истерията „Сексът и градът“ Печат
Дамско матине
Автор Всеки Дом   
ImageПрез 90-те световноизвестната авторка Кандис Бушнел е била журналист във вестник „Ню Йорк Обзървър”. Водела е колонка за светска хроника и лайфстайл под заглавие „Сексът и градът” и е използвала псевдонима Кари. Въпросите, които поставя в своите статии, и дръзкият хумор, с който подхожда към всички сериозни теми от живота на модерните млади жени в големия град, я правят невероятно популярна и редакцията е засипвана от читателски писма.
Продължава...
 
Астрохороскоп за юни 2008 Печат
Дамско матине
Автор Всеки Дом   
ImageОВЕН

Ще бъдете неподвластни на подчинение, но и готови да правите добрини, за които мнозина няма да ви бъдат благодарни. Ще бъдете щастливи, ако около вас се появят хора, които ви хвалят и постоянно искат помощта ви, но  няма да липсват и такива, които ще се стараят да ви попречат да вървите без досадните разговори с тях по пътя си.

Продължава...
 
Дрехи за града и за приключения Печат
Дамско матине
Автор Всеки Дом   
Image
Springfield за пореден път ни изненада с нестандартно представяне на новата си колекция Пролет/Лято 2008 на стълбите на Института по имунология и биология към БАН в София. Испанската марка показа новите си тенденции и индивидуалния си стил в мъжкия и дамския гардероб под открито небе. Специален участник в ревюто беше Станислав Яневски, познат като Виктор-Крум от филма ''Хари Потър и Огненият бокал''.
Продължава...
 
Радиослушатели избират “Жена Номер Едно на България” Печат
Дамско матине
Автор Всеки Дом   
ImageВ разгара на пролетта Радио FM+ започна издирването на истинската българка. До края на април в ефир и интернет на адрес www.fmplus.net, музикалното радио прикани всички мъже, които се гордеят с жените си, да пратят тяхна снимка. “До този момент сме получили над 130 снимки, които всеки може да види в нашия сайт. Напълно отговорно мога да кажа, че на участничките би завидяла дори и най-добрата манекенка”, коментира Радослав Неделчев.
Продължава...
 
Аля Милушева представи... Печат
Дамско матине
Автор Всеки Дом   

ImageАля Милушева представи уникалната “Astella for Roca”

Внимание към детайла, креативност, уважение към класическите линии, но интерпретирани с въображение и оригиналност, естественост, чистота и безупречно качество са ключовите думи, около които се обединяват идеите на Astella Atelier и Roca Bulgaria за колекцията. Инспирирана от естественото, закачлива и близка до природата.
Дизайнерката е използвала естествени и натурални цветове и материи с преплетена сребърна нишка, която минава през плата като бистра струя вода.

Продължава...
 
„Живей на чисто” Печат
Дамско матине
Автор Всеки Дом   

ImageБНТ започна национална еко кампания под мотото „Живей на чисто”

Символ на кампанията е зелена мравка-герой, която ще призовава гражданите да мислят и действат екосъобразно

Българската национална телевизия стартира национална еко кампания под мотото „Живей на чисто”. В центъра на кампанията ще бъдат някои от основните екологични въпроси, които срещат пряко отражение в ежедневието на хората. Такива са масовото използване на найлонови торбички за еднократна употреба, които са сериозен екологичен проблем, защото от една страна се произвеждат от невъзобновяеми природни ресурси, при производството им в атмосферата се отделят огромно количество парникови газове, а разграждането им отнема около 500 години.

Продължава...
 
Колекция „Занзибар” Печат
Дамско матине
Автор Всеки Дом   

ImageКолекция „Занзибар” – екзотика с тропически привкус

Вдъхновенa от екзотичната красота на тропическия остров, намиращ се на разстояние от брега на Източна Африка, колекцията на Escada предлага дрехи в цветове като фуксия, зеленикаво жълто, тюркоаз и пясъчно. Дизайнът на цветните щампи е базиран на богата растителност на острова. Този мотив е изобразен върху най-висококачествени тъкани като копринен сатен, копринен жоржет, копринен жакард, индианска бродерия и копринено жарсе.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 10 от 115


© 2022 Всеки дом