Новинарски флаш

vsekidom.com използва виртуализация на сървъри от No5.digital

 
powered_by.png, 1 kB
Общество
Романите тетрадка - представени от Алена Печат
Общество
Автор Всеки Дом   
ImageЩе намерите на всяка вестникарска сергия

Априлската книжка

Поредица "Любов, романтика, съдби"

“Животът е празник”, 2,00 лв.

Берлинската стена е вече история. За поколенията на двадесет и първи век желязната завеса е мъгливо понятие останало в спомените на бащи и деди. Но за децата на войната тя е чудовището пропъдило ги от техните родни места.

Продължава...
 
Прочетохме за вас... Печат
Общество
Автор Всеки Дом   

ImageТретият роман на Паулу Коелю – „Брида”, написан непосредствено след “Алхимикът”, разказва историята на красивата ирландка Брида, поела по пътя на духовното познание и пречистване. Мъдрецът, когото среща в планината, й помага да се пребори със страховете си, а магьосницата Вика разкрива пред нея скритата хармония на вселената. И двамата знаят, че Брида притежава уникална Дарба, но оставят младата жена сама да предприеме необикновеното пътешествие, което ще я доведе до неочаквани разкрития за собствената й същност и съдба, за силата на любовта и смисъла на всяко човешко действие.

Продължава...
 
Картина за теб и за мен Печат
Общество
Автор Всеки Дом   
Не превръщайте дома си в галерия, направето го уютно и приятно място

Картините у дома винаги изглеждат красиво и приятно. И съвсем не е задължително, да са оригинали на знаменити художници. Репродукциите, гравюрите, батиците и дори обикновените фотографии са много подходящи за оформление на жилището. Картина от късчета тъкан върху ленено платно може да се окачи в кухнята, а изсушените цветя в рамка под стъкло са отличен избор за спалнята. Единственият критерий е дали ви харесва. Минус в украсяването на стаята с картини може да стане неудачно избраното място, в резултат на което тя се “губи” и може да се забележи само при внимателно разглеждане, или обратното, произведенията на изкуството толкова да са изпълнили стаята, че тя да е заприличала на изложбена зала или художествена галерия.

Продължава...
 
Избраха новите посланици на „Фонд от любов към живота” Печат
Общество
Автор Всеки Дом   
Image
На официална церемония станаха известни новите Посланици на „Фонд от любов към живота”, създаден от AVON България като част от най-голямата кампания за борба с рака на гърдата у нас. Над 80 000 българи гласуваха на сайта на кампанията www.otlubov.com след обявяването на номинираните на 31 март. До последния момент гласуването бе изключително оспорвано и затова за първи път в шестгодишната история на кампанията за Посланник на добра воля бяха избрани двама души, едни от най-обичаните и уважавани българи – олимпийският шампион Мария Гроздева и актрисата Цветана Манева.
Продължава...
 
Лас Вегас – град на греха или семеен курорт? Печат
Общество
Автор Всеки Дом   

ImageНаближават коледните и новогодишни празници. И всички туроператорски фирми се надпреварват да ви предлагат различни изгодни оферти. Най-близките естествено и най-търсени от болшинството хора – Гърция и Турция, например. Но каквоще кажете за Лас Вегас? Не ви ли блазни градът, станал известен със своите казина, рулетки и безкрайни нощни забавления? Предлагаме ви едно кратко пътешествие, за да прецените дали това би могло да се превърне във вашата коледна почивка.  " Всичко, което става в Лас Вегас, остава в него". 

Продължава...
 
Една история за това как Дейзи Дули се справя с развода Печат
Общество
Автор Всеки Дом   
Image“Дневникът на Бриджет Джоунс” се среща със “Сексът и градът” в най-неустоимото, романтично и невероятно забавно четиво за всички омъжени, разведени или все още щастливо необвързани жени от всички възрасти"

“Само едно нещо е по-лошо от това да си на трийсет и девет и да си неомъжена и то е да си на трийсет и девет и да си разведена”, твърди с мъдро примирение Дейзи Дули. Макар отлично да разбира, че се омъжва за неподходящия човек, тя го прави съзнателно, за да се измъкне от капана на мечтаещите за деца трийсет и няколко годишни съвременни жени с професионални амбиции и добра кариера. Колко от съвременните жени имат същия проблем? Бих казала доста. Но малко от тях се сещат да помислят, че семейният живот с неподходящия човек всъщност не е никакво решение.

Продължава...
 
„Втори шанс” Збигнев Бжежински Печат
Общество
Автор Всеки Дом   
ImageКак първите трима глобални лидери - президентите Джордж Буш-старши, Бил Клинтън и Джордж Буш-младши - тълкуват същността на новата епоха? Ръководят ли се те от исторически релевантна визия и следват ли логична и ясна стратегия? Чии външнополитически решения са най-последователни? Дали те оставят света в по-добро или в по-лошо състояние и дали след тяхното президентство позицията на Америка в света е по-силна или по-слаба? Какви основни уроци за бъдещето могат да се извлекат от действията на Америка през последните петнайсет години в качеството й на първата глобална суперсила?  

Продължава...
 
Да се влюбиш в Непал Печат
Общество
Автор Всеки Дом   
ImageОткъс от пътепис на Мира Янова
Катманду
Летището е повече от скромно. Няма автобуси, ходим пеша - не е страшно, защото разстоянията са обидно кратки. Шокирани сме – тълпи от хора е първото, което стряска. Сградите са хаотично разхвърляни и незавършени. Покривите са плоски, просто бетонна плоча, от която стърчат железа. Външно измазаните стени са рядкост. Тротоари липсват, шосетата са тесни, липсва каквато и да било организация на уличното движение. Върху улицата мирно съжителстват земна прах, локви и всякакъв род отпадъци. Непрекъснато клаксониращите автомобили допълват усещането за вездесъщ хаос. Сред неспирната глъч и нечистотии невъзмутимо, по средата на кипящото улично движение, се тътрят свещени крави.
Продължава...
 
НОВИ КНИГИ Печат
Общество
Автор Всеки Дом   

Image„Благодарността – начин на живот“
Автор на тази книга е Луиз Хей – водеща фигура в движението Нова епоха, известна като един от лечителите на нашето време. Изключителните й прозрения за връзката между мисловната дейност и заболяваниятя на тялото са резултат не само от натрупана информация, но и от личен опит. Оригиналната си система за диагностика и лечение тя представя в първата си книга - „Излекувай тялото си“.
В „Благодарността – начин на живот“ Луиз Л. Хей е събрала прозренията и мъдростта на някои от най-вдъхновените хора, които познава. Сред нейните приятели, които споделят мисли за благодарността, са световноизвестни автори като Уейн Дайър и Джералд Джамполски, познати и на българските читатели, както и много лекари, духовници и учители. Чрез техните посланич всеки може да осмисли и преосмисли благодарността като нагласа, която обогатява всяко преживяване. (Издателство „Кибеа“)

Продължава...
 
Актуално Печат
Общество
Автор Всеки Дом   
Безплатни прегледи за бебета
Безплатни профилактични прегледи на новородени деца до 6-месечна възраст организира МБАЛ “Токуда Болница София”. Консултациите ще се правят безвъзмездно всяка последна събота на месеца между 10.00 и 14.00 часа в кабинета по неонатология. От родителите няма да се изискват никакви документи, само предварително записан час на телефон: 02/403 4000. Прегледите на бебетата са част от скрининговата програма на МБАЛ “Токуда Болница София” за ранно проследяване на здрави, рискови и недоносени бебета. По време на консултацията неонатолозите ще изследват физическото и нервно-психичното развитие на децата.
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 10 от 24


© 2022 Всеки дом