Новинарски флаш

vsekidom.com използва виртуализация на сървъри от No5.digital

 
powered_by.png, 1 kB
Психология на успеха
Какъв бански костюм да изберете Печат
Психология на успеха
Автор Всеки Дом   
ImageСпоред учените психолози различните цветове придават различно излъчване на своите собственици.
Оказва се, че синьото е най-подходящият цвят за костюм за плажа, защото сигнализира на околните, че сте секси, уравновесени, успешни и самостоятелни като личности.
Ако се облечете, или по-скоро съблечете, в зелено, трябва да сте изключително внимателни. Светлозеленото хвърля върху кожата особена светлина и говори, че личността не е много зряла... Приемливо би било да облечете неоновозелено, но ако вече имате тен.
Продължава...
 
Правилната визитка ви гарантира добро начало в света на парите Печат
Психология на успеха
Автор Всеки Дом   
Image

Преди години у нас малко хора имаха визитни картички. Днес без правоъгълното картонче с изписани на него име, телефони, адрес и други важни подробности все едно сте персона нон грата за света на силикона и интернета. Но знаем ли всъщност какъв точно е етикетът?
Продължава...
 
Къща с характер Печат
Психология на успеха
Автор Всеки Дом   

 

ImageВ обзавеждането на едно или друго помещение значение имат не само вкусът на собственика, но и полът, възрастта и характерът му. Хората с ярко изразена меланхолична натура гледат на своя дом като на укритие от външния свят, от любопитните погледи и посегателства. Става въпрос не за рицарски замък, а за уютна и надеждна “пещера” с множество тайни ъгълчета. Меланхолиците не обичат широките пространства, острите ъгли и геометричните фигури. Предпочитат закръглени мебели, стени, рафтове. Подходящи са светлите, топли цветови тонове, които създават усещане за лекота и уют.
Продължава...
 
Забавна психология Печат
Психология на успеха
Автор Всеки Дом   
Кажи ми какво ядеш, за да ти кажа какъв си...

Немски психолози са провели изследване, установяващо връзката между чертите на човешкия характер и неговата любима напитка. Така например те твърдят, че почитателите на бирата са общителни, но егоистични, особено в интимните отношения.

  • Привържениците на кафето са нерешителни и недоверчиви.
  • Любителите на червеното вино умеят да защитават своите интереси и вървят неотклонно към целта си.
  • Този, който обича минерална вода, по природа е саможив и е трудно да бъде спечелено доверието му.
  • Ако човек обича кока-кола – най-вероятно е лекомислен и склонен към кокетство.
  • А онзи, който предпочита натурални сокове, винаги смята своето мнение за абсолютно вярно.
Продължава...
 
Усмивката удължава живота Печат
Психология на успеха
Автор Всеки Дом   

Image

Не е тайна, че хората, които гледат на живота от черната му страна, живеят по-кратко. И обратното – оптимистите по-лесно преживяват стреса, живеят повече и по-лесно. Според лекарите и психолозите с една усмивка можете да убиете не два, а цяло стадо зайци!
Продължава...
 
Езикът на тялото Печат
Психология на успеха
Автор Всеки Дом   
Жените обичат да сядат, кръстосвайки крака. Но начинът, по който го правят или разговарят, разкрива много повече, отколкото изречените думи. Според специалистите изреченото представлява само 30-35% от общия фонд на общуване между хората.

Например разговаряте на купон с представител на другия пол. Той е седнал със скръстени крака, но вие не можете да разберете дали съществува интерес към вас, или просто се държи учтиво. Поканете събеседника си да продължите разговора на отдалечено диванче или канапе. Ако, сядайки на новото място, той отново кръстоса крака – това вече е знак... Ако ги е насочил към вас, шансовете ви са големи. Ако ги завърта в друга посока или просто напред, имате малка надежда. Ако проявява липса на интерес, събеседникът (събеседничката) ви се отдръпва и обляга леко назад, вместо да наклони тялото си напред.
Продължава...
 
Вашият цвят Печат
Психология на успеха
Автор Всеки Дом   
Image Той се определя не само от вкуса, но и от зодиакалния ви знак

Червено

Дрехите в червено подтикват Овена да се заеме със самореклама или да започне нещо ново. Обличайте червено, когато се чувствате потиснати и опустошени. Червеният цвят ще успокои Телеца, ще го спаси от депресията, психологическите кризи и усещането за вътрешен дискомфорт. За Близнаците червеното е цветът на експериментите, той е нещо като предвестник за творческото решаване на проблема. На Рака червените дрехи носят увереност в собствените сили.
Продължава...
 


© 2022 Всеки дом