Начало arrow Актуално arrow Новата книга на Недялко Йорданов
Новинарски флаш

vsekidom.com използва софтуерни разработки на Pitopy

 
powered_by.png, 1 kB
Новата книга на Недялко Йорданов Печат
Автор Всеки Дом   
Image
  • На 2 февруари, петък, от 19.00 часа в зала 7 на НДК ще се състои премиерата на новата книга на Недялко Йорданов „От себе си не си отивай”. Книгата е придружена от компактдиск, в който са намерили място 23 песни на поета, актьора и изпълнителя Недялко Йорданов. Представянето всъщност ще бъде един незабравим рецитал на поета и неговия приятел от сцената и живота Хайгашод Агасян.
  • На 5 февруари, понеделник, от 18.30 часа в Младежкия клуб на НДК ще се състои премиерата на “Шантави пари” от Рей Куни. Режисьор е Андрей Аврамов. Сценографията и костюмите са дело на Тодор Деков. В спектакъла участват Добринка Гецова, Здравко Методиев, Мирослав Стоилов, Стефан Къшев, Любомир Петкашев, Иванка Керкелова, Валери Сегменски, Александър Дятчин.


Атрактивно, по английски забавно, форсирано с неочаквани обрати, взривено от щури заплетени ситуации, представлението с елементи на крими трилър е поредната суперкомедия на най-играния през десетилетието автор Рей Куни - запазена марка на Държавен пътуващ театър - София. Една мистична чанта с безумно количество пари попада в непредвидени ръце, събужда ненадейни апетити, започват безкрайни разминавки, за да се пипнат заветните пачки, които всеки път не са нито на точното място, нито у точния човек...
  • На 8 февруари, четвъртък, от 19.00 часа в зала 1 на НДК можете да се насладите на концерта-спектакъл “Beatles – All You Need is Love”. Ще звучат най-големите хитове на великата група с уникални и нестандартни аранжименти, направени от Вили Казасян. Бигбендът на Вили Казасян, детски хор “Мечо Пух”, група “Voices”, популярни изпълнители като Мария Илиева, Хилда Казасян, Мариана Пашалиева, Кирил Маричков, Тодор Колев, Христо Мутафчиев, Костадин Костадинов ще радват почитателите на този стил музика. Зала 1 на НДК ще си припомни магията за любов и сбъднати мечти, а публиката - спомена за една красива приказка. “Всичко, от което се нуждаем, е любов” е не само концерт, а доказателство, че нещата могат да се случват и в България. Всички приходи от продажба на билети за концерта ще бъдат предоставени в помощ на българските сестри в Либия. Те ще бъдат и първото дарение на фондация “Не сте сами”. Неин управителен съвет ще бъдат роднини и близки на осъдените български медицински сестри.
 
< Предишна   Следваща >


© 2022 Всеки дом