Начало arrow Актуално arrow Ванеса Мей ще свири в Зимния дворец
Новинарски флаш

Вижте новите кафемашини и кафеавтомати Saeco

 

 
powered_by.png, 1 kB
Ванеса Мей ще свири в Зимния дворец Печат
Автор Всеки Дом   

Image Още с издаването на първия си албум - “Цигуларят”, красивата, млада цигуларка се прояви като виртуоз и създаде един нов стил, който я превърна в музикален феномен. С милиони продадени албуми по целия свят.
Ванеса Мей смело смесва класическата с поп музика. С новия си уникален албум - “Хореография”, тя бележи нова музикална насока, събирайки автентични ритми от целия свят. Аранжиментите са на: Вангелис, индийския композитор А.Рахман, Толга Кашиф. Най-новият й проект черпи вдъхновение от звуците и ритмите на аржентинското танго, испанското болеро, племенните африкански танци и представлява своеобразно предизвикателство за уникалната млада цигуларка, променила завинаги начина, по който публиката възприема звука на цигулката. Ванеса  Мей е работила със звезди като Джанет Джексън и Принс. Многообразният й талант я среща през последните години в абсолютно различни проекти: саундтрака на филма „Мулан”, свири пред Британското Кралско семейство и участва като модел в сватбена рокля на ревю на Жан Пол Готие.
Родената в Сингапур виолистка бе обявена преди времв за една от най-богатите изпълнителки във Великобритания и най-богата цигуларка в света.     
На 5 юли Ванеса ще гостува в България. Тя ще се представи заедно с Оркестъра на Класик ФМ радио, в Зимния дворец, от 20,00 часа. Цената на билетите започва от 30 лева.
 
< Предишна   Следваща >


© 2020 Всеки дом