Новинарски флаш

Вижте новите кафемашини и кафеавтомати Saeco

 

 
powered_by.png, 1 kB
Есента й отива Печат
Автор Всеки Дом   
Image
A’s представи една изключително ярка и интересна колекция за есенно-зимния сезон, в която всеки модел е уникално подсилен със специално изработени творчески елементи. Перфектната симбиоза между удобство и модерен дизайн, цветна палитра, акцент върху детайлите са това, което ясно дефинира и отличава колекцията.
Оригиналното преплитане на актуалните за сезона стилове прави дрехите много разнообразни – от изчистени и класически, през авангардни, до известна екзотика.
Доминират денимът, вълнените и памучните материи в тъмна гама. От цветовете хит са черното, кафявото, сивото с акценти в жълто и бежово. Щампите и апликациите са експресивни като послание и продължават цялостната стилистика на колекцията с “износен” и “колоритно разнищен” ефект.
Миксът от стилове позволява традиционни и смели съчетания. Прави дънки в комбинация с подходящи ботуши и блузка с щампи,  ушита от двупластова материя, създават усещане за удобство, комфорт и освободеност, с които дрехите оживяват. Палтата са до коляното, обемни или вталени с колан в кръста.  Селекцията на а’s за сезон есен-зима предлага още туники и елеци в разнообразни десени и материи, както и разчупени къси и дълги сака, подходящи за всички вкусове.
 
< Предишна   Следваща >


© 2019 Всеки дом