Начало arrow Актуално arrow „Лип Лес” – гаранция за качество и стил
Новинарски флаш

vsekidom.com използва софтуерни разработки на Pitopy

 
powered_by.png, 1 kB
„Лип Лес” – гаранция за качество и стил Печат
Автор Всеки Дом   
ImageПетър Петров e собственик на фирма „Булстройпрогрес”ЕООД. Занимава се със строителство в България и Германия. Главен представител е за Северна България н а утвърдената марката за интериорни врати „Лип Лес” – България, която е дъщерна компания на “Лип Блед” - Словения.
Фирма „Лип Блед” - Словения стартира с малка дъскорезница през 1948 г. в градчето Блед, известен планински курорт в Словения.Около едноименното езеро в градчето са разположени множество хотели и вили, включително и производствените цехове и търговска част на фирмата, която произвежда и предлага на пазара интериорни врати, мебели и изделия от дървесина. Осъществява вътрешно-и външнотърговска дейност, извършва комплексно обзавеждане на бизнесзгради,  посолства, резиденции, жилища, хотели и търговски обекти. Годишното производство възлиза на 1.450.000 м2 строителен паркет, 3000 поставени спални, 300 000 врати и 200 000 каси! Фирмата заема челни позиции на европейските пазари като изнася продуктите си главно в страни  като Германия, Италия, Испания, Австрия, Швейцария, Хърватска, Унгария.
Продуктовата гама включва над 200 вида входни и интериорни врати в повече от 80 цвята и десена, във всички размери и стандарти. Покритията са декор, фурнир, CPL(износоустойчив материал) и масив от дъб, бук, явор, чам и др. Предлагат се и готови модели врати, съчетани от различни видове фурнири, които придава естествената цветова гама на дървесината. Има и врати с различни видове отвори за остъкления, а входните масивни врати говорят единствено за стил.
Съчетанието на високи технологии и дизайнерски решения с естетически усет гарантират внасянето на топлина и уют в дома на клиентите ни, казва Петър Петров. Предимство им дава и автоматизираният процес, чрез който се обработват материалите. Необходимо е само да се въведе чертежът и да се постави детайлът, така възможността от човешка грешка е сведена до минимум. Целта е поевтиняване на продукцията и повишаване на качеството. Качеството се гарантира и от факта, че дървеният материал се складира в специални помещения. Така по естествен начин се изсушава до необходимите за производството нива на влажност, което пък позволява по-високо качество при изработване на крайния продукт. Поради това фирмата предлага 2 години гаранция. Можете да се уверите в това като посетите изложбената зала в София (ж.к. „Люлин” 9, бл. 963, до ресторант „Адашите”).
Продуктите на „Лип Лес” са ориентирани към всички  ценови сегменти. Работи се със строителни фирми, хотели, офис, спа центрове. Има европейски фирми, които са добре представени на българския пазар, но ние ги превъзхождаме с високо качество и отличната цена. Разполагаме също със собствена транспортна система, чрез която можем да доставяме стоката на място, както и сформирани бригади за взимане на размери и монтаж от специално обучен персонал със сертификати за качествено монтиране”, казва Петър Петров. Освен това компанията „Лип Блед” - Словения се придържа към глобалните принципи за предотвратяване замърсяването на околната среда. Производственият процес използва екологично чисти суровини и материали и покрива най-високите европейски стандарти.
 
< Предишна   Следваща >


© 2022 Всеки дом