Новинарски флаш

Вижте новите кафемашини и кафеавтомати Saeco

 

 
powered_by.png, 1 kB
Градски момичета Печат
Автор Всеки Дом   
Image
Аля Милушева пресъздава Ню Йорк в София
Новата пролетна колекция на „Astella Atelier“ с дизайнер Аля Милушева представя динамичния свят на градските красиви, изящни и нахакани млади момичета, които знаят как да се забавляват. Колекцията е за всички, които искат да повярват в себе си и да пресъздадат своя блян не само за визия, а и за жизнерадостен и самоуверен лайфстайл.  
За пресъздаване на това светоусещане и специфичната емоционална наситеност на city атмосферата модната къща изработва специален бекграунд, който напомня на нощната динамика в големия град. Така изглежда София в ранните часове на нощта. “Красиво е и когато си млад, това те вдъхновява, зарежда те с живот. Чувството е незаменимо. Искаше ми се да пресъздам Ню Йорк в София. Аз вярвам, че тези два града носят сходен заряд” – споделя дизайнерката.
Тенденция в колекцията присъства, но тя се налага не чрез избор на лимитирана серия цветове, материи или силуети, а по-скоро чрез пресъздаване на явлението Uptown Girls. Класни и стилни, те носят със себе си усещането за красота, динамика и много, много настроение. Посланието, което топ дизайнерката отправя към тези дръзки и независими момичета, е: “Бъди смела и различна, не слагай рамки на красивите си мечти, вдъхновявай себе си и вдъхновявай другите – бъди звезда. Пролетта най-ярко провокира и подчертава тази страст, затова е любимият ми сезон.”
Този сезон е посветен на аксесоарите: всеки тоалет се подчертава от ефектни бижута – обеци, гривни, гердани от перли и кристал, огромни цветя в косите, екстравагантни допълнения като чорапи от мрежа, дантела или със сатенена лентичка, ръкавици и още много, много други. Специално за колекцията “Uptown Girls” Аля Милушева създава бижутата с марка „Astella Jewelry - Swarovski Crystalized“. Те са премерено пищни, изработени от изящни кристали и перли „Сваровски“ и носят усещане за покоряваща магия и женска власт.
На пиедестал са и обувките, които носят усещане за висока класа - лак или мат, с платформа и актуалната за сезона заобленост.
 
< Предишна   Следваща >


© 2019 Всеки дом