Новинарски флаш
Вижте промоциите от мебели Лабиринт този месец
 
powered_by.png, 1 kB
Зимна приказка Печат
Автор Всеки Дом   

Какво предлагат известните имена в

модния бранш за студените дни ...

ImageМодата е променлива и капризна, също като жените, обичат да казват мъжете. Това, което е било модно вчера, днес вече никак не е актуално. А какво ще се носи утре? На този въпрос се опитват да отговорят големите имена в дизайнерския бизнес.

И за този зимен сезон те предлагат кожите. Естествени и еко. В сиво и черно, оранжево или синьо. По време на седмицата на модата в Милано особено място бе отделено на дългите палта от кожа. Изключително шик изглеждат аксесоарите от змийска или крокодилска кожа. Актуални са изчистените линии и силуети. Основната тенденция е завръщането на романтичния стил на 80-те години.

Незнайно защо дизайнерите наблягат на сивото като цвят. Макар и прекалено невзрачно и убито за студения зимен сезон, сивото е завладяло модния подиум. Във всичките си оттенъци.
Възторг предизвика колекцията на Prada. Тя е насочена към ежедневието на жените – дрехите са удобни, строги, сдържани. Интересно е, че въпреки строгостта на колекцията в нея са намерили място доста свежи цветове. И отново почетно място тук заема изкуствената кожа. В цвят на портокал или зелена ябълка.

Интересни предложения за зимата дава и Алберта Ферети. Нейните материи са туид, вълна и сребрист велур. Непромокаемите палта от лак са истински писък на модата. Всяка една дреха с марка Ferretti ще ви накара да се почувствате елегантна и изтънчена дама. Дизайнерката създава образа на жената от приказките, феята, вълшебницата.
И не на последно място трябва да споменем името на Донатела Версаче, която през този зимен сезон залага на обемните форми. Използвани са кожа, коприна, найлон, шифон. Актуална тук е пелерината. Цветовете са бяло, черно, бежово и по-ярки нюанси.
Не забравяйте да сложите ръкавици и шапка – по възможност от екокожа. При шапките актуални са и баретите и такетата. Или обемните кожени, пухкави „топки“.

 
< Предишна   Следваща >


© 2020 Всеки дом