Новинарски флаш
Вижте промоциите от мебели Лабиринт този месец
 
powered_by.png, 1 kB
Подаръци за всички от сърце Печат
Автор Всеки Дом   

ImageПодаръкът символизира отношението ви към човека, за когото сте го купили. Не е важно да е голям и скъп, а да носи послание. Малкият сувенир може да означава признание в любов, благодарност, прошка, уважение, награда.

Дни преди Коледа и Нова година е време да се заемете с покупките. Защото, ако оставите това занимание за последния момент, със сигурност няма да купите това, което ви е се е искало, а това, което ви е попаднало в магазина под ръка.

Съобразете подаръка не само със собствените си предпочитания, но и с предпочитанията на човека, за когото е предназначен. Можете да подарите билет за концерт или оперен спектакъл, ако сте сигурни, че получателят наистина ще им се зарадва и ще отиде. Можете да купите картина вместо парфюм или ценна книга. Нека всички се изненадат от това, което сте им купили, а не да ви благодарят с досада, че и тази година просто сте „отбили номера“.

Накарайте човека до вас да се чувства специален. От колко години сте заедно? Две, три, пет... А ходили ли сте някога заедно масаж? Днес у нас има достатъчно фирми, които предлагат подаръчни пакети и карти, за да не си позволите поне веднъж разточителството да направите нещо за любимия мъж. Запазете час в някое от многото вече СПА студиа, поръчайте масаж за двама с ароматни масла, на свещи. Романтично, нали? После отидете заедно на вечеря. На следващия ден излезте заедно по магазините и изберете заедно подаръците си.

Хората от семейството ви – родители, роднини, също ще се зарадват, когато извадите от плика опакованите в цветни хартии подаръчета. Избягвайте домакинските уреди, освен ако не сте сигурни, че точно те са най-желани.

За най-добрата си приятелка спокойно можете да изберете нещо по-странно – арома лампа, източен тотем, или просто да я поканите на обяд и да си спомните най-хубавите ви моменти през годината. На чаша вино и френски сирена.

Не пропускайте колегите в офиса – заедно сте почти цяла седмица, някак невъзпитано е да не им вземете поне едно мъничко подаръче, знак, че ги забелязвате, а не са просто част от пейзажа за вас.

И най-важното – не забравяйте, че чувствата, с които поднасяте подаръка, и настроението са далеч по-важни от цената и опаковката.


 
< Предишна   Следваща >


© 2020 Всеки дом