Новинарски флаш

vsekidom.com използва виртуализация на сървъри от No5.digital

 
powered_by.png, 1 kB
Интервю с Нина Папазова Печат
Автор Мария Цветанова   

ImageСфера “Българа” ни помага да живеем в хармония

Нина Папазова създава сфера “Българа” като ювелирно изделие под формата на сфера, което се носи като медальон. Сферата подпомага физическото здраве и психическото равновесие като влиза във взаимодействие с биополето на човека и го балансира цялостно. Основното й предназначение е да подпомага адаптацията на човешкия организъм към космическите и земните енергийни излъчвания. Тя предпазва от вредното влияние на геопатогенни зони, електропроводи, ел. уреди и др.

ImageОт какво е направена сфера “Българа” и как въздейства?

- Сферата е направена от тибетска сплав – злато, сребро и мед в равни части. От тази смес в миналото са правени амулети, приписват й се лечебни, балансиращи и хармонизиращи свойства. Освен това спиралите, както и пирамидите, са генератори по форма, т.е. самата форма генерира енергия. В този случай формата, конфигурацията на сферата, свързва човека, който я носи, с основните енергийни потоци – земния и космическия. Т.е. това са потоци, няма натрупване, излишъци или недостиг на енергия. Тъй като средата, в която живеем, е достатъчно енергийно замърсена, а и ние допълнително си “помагаме” с не особено положителните емоции, които изпитваме. Като прибавим геопатогенните зони, електроуреди, компютри, мобилни телефони – всичко това “изяжда” енергийното поле на човека. А то е един щит - естественият щит, естествената защита, която не виждаме, но тя си съществува. Напоследък сякаш физиката “дърпа” медицината. Знае се, че заболяванията започват на енергийно ниво. Необходимо е обаче дълго време да се въздейства, да се нарушава тази защита, за да изтънее дотолкова, че да се стигне до физическото тяло, което виждаме и което ние възприемаме като себе си. Тогава започват проблемите, който усещаме като физически заболявания. Което не е фатално и може да се лекува по различни начини. Въпросът е, че ако тази защита е добра, в добро състояние няма да боледуваме и ще се чувстваме добре. Всъщност това е ролята на сфера “Българа”.

Когато има пробиви в човешката аура, сферата помага тя да придобие хармоничен вид?

- Да, точно така. Този енергиен щит, които носим не го виждаме, но той си съществува. Общувайки с другите, обменяме енергия. В много случаи тази енергия е положителна, има хора които ни зареждат. Това е динамичен процес. Идеята е както в китайската медицина и другите древни лечителски практики, ако се открие причината, въздействайки върху нея, следствието само изчезва. Причината винаги е на енергийно ниво. Не става дума за наследствени заболявания или генетично предавани, а за нещо, което е придобито.

Къде са направени изследвания на сферата и какво показват?

- Направени са изследвания от д-р Игнат Игнатов в Научно-изследователски център по медицинска биофизика. Те показват, че сфера “Българа” въздейства на магнитната компонента на биофизичните полета и има стимулиращ и балансиращ ефект в човешкото тяло. Ефектът е най-значим върху нервната и сърдечно-съдовата система. Освен това са направени изследвания лаборатория по проблемите на научното обосноваване на традиционните методи на диагностика и лечение от професор С. В. Зенин. Направена е и компютърна диагностика – аурограми на хора, преди да носят сферата и след определен период (3-4седмици). Изследванията показват разширяване на аурата и запълване на пробиви по нея, причинени от различни “вредни” въздействия.
Какъв е възрастта на хората, които я носят?

- Дъщеря ми е на 11 години - тя е най-малката, а най-възрастният е на 84 години. За децата е хубаво да я имат, защото тя защитава от преки въздействия, но по принцип децата до 18-21 години са под закрилата на родителите си и най-вече на майката. Затова е много важно майките да са в добро здравословно състояние или човекът, който се грижи за тях. Любовта на майката е най-чистото чувство. Казва се, че там, където е вниманието на човека, там е и енергията, т.е. ние общувайки, доброволно отдаваме енергия. Когато обичаме някого, му отдаваме енергия.

Необходимо ли е човек да е скептичен ?

- Да, необходимо е да притежаваме здравословен скептицизъм. Има толкова много предложения и човек не бива да вярва сляпо. Винаги предлагам на човека, който се интересува от сферата, да я подържи в ръката, да я усети. Самата сфера се настройва към човека, който я носи за 16 минути. Хората, които са с по-лабилна психика, са по-податливи на глобалните промени, за които говорят физиците - квантовия преход, изместването на полюсите и др. Но в много случаи негативните емоции, които изпитваме, са по-опасни от външните фактори. Сферата в този случай помага, тя успокоява. Това е първият ефект. Хората споделят, че през първите 2-3 дни им се доспива. Това е признак, че имат прилив на свежа енергия и организмът има нужда да я усвои. Временен ефект до адаптирането.

ImageНа аурограмата краката на човека са извън неговата аура. Какво означава това?

- Не е добре осъществена връзката между човека и Земята, а енергията на земята подхранва физическото ни тяло. Но всичко е въпрос на избор. Дори и в най-замърсения и оживен град да живеем, когато от време на време си помислим, че обичаме Земята, че тя е нашият дом, това е добре за нас. Хората са надарени с безгранично въображение.

 
< Предишна   Следваща >


© 2022 Всеки дом