Начало arrow Дамско матине arrow Вземете роман-тетрадка за из път
Новинарски флаш

Вижте новите кафемашини и кафеавтомати Saeco

 

 
powered_by.png, 1 kB
Вземете роман-тетрадка за из път Печат
Автор Всеки Дом   
ImageОт февруари 2008 г. ИК “Арос” започна да издава всеки месец по един от популярните повече от 60 години романи тетрадка - за път, за самолета, за среднощния час. За почитателите на писаното слово с много задължения и малко свободно време. Романи, доказали с милионните си тиражи и пристрастия на колекционерите своята непреходност за различните поколения. В тези четива всеки може да намери себе си и своите въжделения: да обича, да бъде романтичен или пък окултен детектив, да си припомни как се укротява опърничав годеник и да тръпне при срещата с наследниците на мрака, да управлява имение с прекрасна господарка или да се бори със злото в мистичен трилър.
Първият роман от поредицата “Окултен детектив” - “Не вярвай на духове в полунощ”, от 13 февруари е на книжния пазар и на всяка вестникарска сергия.
От 12 март по вестникарските сергии можете да намерите следващото заглавие от романите на “Арос” – поредицата “Мистичен трилър” “Децата на дявола не умират”.

ImageАнотация на “Децата на дявола не умират”
Забравено от света село в шотландските планини е врата към цитаделата на безсмъртните. Столетия наред от селото изчезват деца, но никой не се е върнал да разкаже къде свършва техният път. Сара, журналистка от списание “Мистерии”, не знае, че тя е орисаната да бъде ключът към цитаделата и изчезналите деца. Зад призрачната пелена на мъглата, в края на еднопосочния път към своето посвещение тя трябва да се превърне в Лорна и да осъзнае, че безсмъртните всъщност са децата на дявола, които черпят своите сили от човешкия свят. Дяволът избра Лорна, но кого избра тя – любовта или безсмъртието?

Очаквайте на 10 април първият роман от поредицата “Любов, романтика, съдби” - “Животът е празник” в който романтиката, любовта и съдбите вълнуват сърцата.

Цена на всяка книжка – 2.00 лв.
 
< Предишна   Следваща >


© 2020 Всеки дом