Новинарски флаш
Вижте промоциите от мебели Лабиринт този месец
 
powered_by.png, 1 kB
Чантата – моят приятел Печат
Автор Всеки Дом   
Image
Тя е неизменна част от дамския тоалет. Аксесоарът, без който не можете да излезете. През този сезон, когато дизайнерите не се стесняват да говорят за разкош, чантите също са получили полагащото им се внимание. Особен важен е размерът. За него важи с пълна сила любимата фраза на Мечо Пух - „колкото повече, толкова повече“. Освен това формата трябва да е геометрична – квадрат, правоъгълник, а защо не и триъгълник! Чантата, с която ходите на работа, трябва да е с две по-дълги дръжки, за да можете да я носите не само в ръка, но и на рамото.
 Второто важно нещо, на което трябва да обърнете внимание, е материалът.   
Модна през този сезон е овчата кожа – лека, мека, стилна, но за съжаление ще ви служи един сезон. Що се отнася до вечерния тоалет, то за него ще трябва да се спрете на нещо друго. Ако сте затруднени в избора, няма да сгрешите, предпочитайки черната чантичка.
Цветът се съчетава идеално с актуалните детайли в цвят металик – ципчета, катарами, заключалки. Готиката и пънк модата все още са в списъка. За тези, които не са почитатели на минимализма, имаме една добра новина. Барокът със своя разкош е изключително подходящ за зимните месеци. Дори деловите чанти биха могли да „понесат“ бродерии, златисти нашивки, пискюлчета, бисери, монограм.
 
< Предишна   Следваща >


© 2020 Всеки дом