Новинарски флаш

vsekidom.com използва софтуерни разработки на Pitopy

 
powered_by.png, 1 kB

ВЕСТНИКЪТ ВЪВ ВСЕКИ ДОМ
Автор Всеки Дом   

 Image

ВЕСТНИКЪТ ВЪВ ВСЕКИ ДОМ

ВСЕКИ ДОМ е първият вестник, който се разпространява безплатно в пощенските кутии на домакинствата от град София.
Вестникът съдържа актуални и полезни статии за дома и семейството – електродомакинска техника и електроника, мебели, обзавеждане и ремонти, семейни финанси, здраве и грижи за красотата, полезни съвети и забавни страници. Ударението е върху полезната и позитивна информация.1276

ВСЕКИ ДОМ
се печата в две регионални издания – 110 000 броя за северните квартали Люлин, Надежда, Обеля, Овча Купел, Модерно предградие, Западен парк, Захарна фабрика, Гевгелийски, Света Троица, Илинден, Разсадника, Сердика, Зона Б5, Б18, Б19, Толстой и Орландовци  и 110 000 броя за южните Младост, Дружба, Мусагеница, Дървеница, Горубляне, Дианабад, Изгрев, Изток, Полигона, Гео Милев, Малинова долина, Студентски град, Хладилника, Бояна, Драгалевци, Симеоново, Витоша, Манастирски ливади. Допълнително отпечатани по 10 000 броя от всяко издание се разпространяват в метрополитена и на спирки Орлов мост и Плиска.

Отличното сътношение ниска цена за реклама / висок тираж на вестника предполага ефективни рекламни кампании на рекламодателите. Рекламата е достъпна само в едното или едновременно в двете издания, съобразно регионалните предпочитания на рекламиращите фирми.

Разпространението на вестника в пощенските кутии на всяко домакинство го прави уникална рекламна медия. Достига до целеви групи, които другите печатни медии практически необхващат напълно.
ВСЕКИ ДОМ преодолява недостатъка на масовите рекламни брошури, които хората намират в своите пощенски кутии. Съдържанието на вестника с интересни и полезни статии, материали и илюстрации грабва вниманието на читателите и те го отнасят в къщи.

Изданието е подходящо за реклама на производители и търговци на масови стоки и услуги. Отделено е специално място за търговски центрове, хипермаркети за бяла и черна техника, строителни и “направи сам” хипермаркети, вериги магазини за хранителни стоки, мебелни магазини. Рекламата в изданието е удачна и за многобройните фирми и ателиета за услуги, ресторанти, увеселителни заведения, театри и кина.Изданието на ВСЕКИ ДОМ София – СЕВЕР се  разпространява от петък на текущата седмица, а София - ЮГ от петък на следващата седмица (съответно за даден квартал се печата и получава веднъж на две седмици).
Вестникът е в обем 8 или 12 страници формат А3. Търговската реклама е ограничена до 50% от площа на изданието, а останалото място е запазено за редакционни материали.

За повече информация и заявки за рекламно участие ви очакваме в нашата редакция, както и на посочените редакционни телефони.

 
Вече и Малки Обяви
Автор Всеки Дом   

От брой 4 на в-к Всеки Дом имаме удоволствието да ви предложим възможността да публикувате своите Малки Обяви.

 
Безадресно разпространение печатни рекламни материали - листовки, дипляни и брошури в пощенските кутии на домакинствата
Анкети
От къде научихте за вестника ....
 
Кой е онлайн


© 2022 Всеки дом