Новинарски флаш

vsekidom.com използва виртуализация на сървъри от No5.digital

 
powered_by.png, 1 kB
Лица
Интервю с Георги Господинов Печат
Лица
Автор Мария Цветанова   
Image Георги Господинов (1968) е автор на книгите: Лапидариум, Черешата на един народ, Естествен роман, И други истории, Писма до Гаустин. Съставител е на Аз живях социализма - 171 лични истории. Романът му и сборникът с разкази са публикувани на 8 езика. Ето как го представя пресата в Женева, Брюксел и Оклахома: “Естествен роман е нещо като машина за истории...”, “Oстров на добрия вкус и експресивната лаконичност”, “Изящен дебют...”
Продължава...
 
Интервю със Спенс Печат
Лица
Автор Мария Цветанова   
Image
Радио NJOY - новото радио на България, е в ефир от 1 юни 2006.  За София излъчва на честота 106.9 MHz. Станислав Найденов - известен като Спенс, е водеш в NJOY. Всяка делнична сутрин от 5.00 до 10.00 часа той е "капитан" на сутрешния блок - "Спенс и сутрешният екипаж" и мастер на рубриката "Капитанът в рими".

Станислав Найденов - Спенс е роден на 13.10.1975 г. в Плевен. Завършва Математическата гимназия в родния си град, следва в Техническия университет в София. През годините работи в Нова телевизия, Би Би Ти, Би Ти Ви. През последните няколко седмици може да бъде забелязан да работи неуморно за радио N-Joy и по-специално за шоуто „Спенс и сутрешният екипаж”.От 5.00 до 10.00 часа всеки делник Спенс и колежката му, актрисата НеЙа, чупят леда на сутрешния ефир с коментари по теми от деня, кратки интервюта с популярни личности и известни изпълнители, които свирят live в студиото на радиото. „С мен – най-добрият водещ сред рапърите и най-добрият рапър сред водещите, и НеЙа – сутрешната секси фея, можете да очаквате всичко!”, казва Спенс.
Продължава...
 
Щастието е състояние на духа - интервю с Лили Игнатова Печат
Лица
Автор Всеки Дом   
Image Оптимист ли си?
Да, определено. Винаги съм била и продължавам да бъда. Тръгвам много повече с идеята, че ще стане, отколкото, че няма да стане.

Обичаш професията си...
Това е нещо, което правя, откакто се помня - движение, танц. Тук се чувствам силна и можеща.
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 43 от 43


© 2021 Всеки дом