Новинарски флаш

vsekidom.com използва софтуерни разработки на Pitopy

 
powered_by.png, 1 kB
Общество
Обувки на платформи, в златно... Печат
Общество
Автор Всеки Дом   

ImageАко все още не сте разбрали, това лято на мода са високите, повдигнати на платформи сандали, чехли, обувки. Но те, разбира се, не са абсолютно задължителни.
Ако за вас е най-важен комфорта и стабилната походка, то вашият избор е ясен. Подходящи са т. нар. балетни обувчици с металически отблясъци или украшения, с различни катарами и каишки, прилепнали и изтеглени по крака към пръстите. Изключително модерни са обувките, отворени при пръстите. В класическите варианти присъстват заостреният нос и малкото, заострено токче. Обувките с ниска подметка се съчетават отлично с актуалните за сезона туники. С тях ще изглеждате като истинска императрица.
Продължава...
 
„Флолита” Печат
Общество
Автор Всеки Дом   

ImageНова серия от дамски облекла с провокативно заглавие показа в столицата певицата-дизайнер Ирина Флорин. Колекцията включва тоалети, подчертаващи женствеността, излъчващи сексапил и в същото време очароващи с детска невинност.
Рокли с бюстиета, панталони с висока талия и панталони под коляното беше избрала дизайнерката, за да изрази своята представа за начинът по който според нея трябва да изглежда савременната жена. Впечатление правят саката с много широки яки и едно копче, както иекстравагантните шапки.
Моделите напомнят за модните постижения на имена като Долче и Габана и Пако Рабан.
 
Интересни интернет адреси - кратък гайд за начинаещи Печат
Общество
Автор Administrator   

Често задаван въпрос от нови потребители на мрежата е къде да намеря информация за.....
Представяме Ви една скромна колекция от адреси без претенции за актуалност

Продължава...
 
Държавният глава - права и задължения Печат
Общество
Автор Всеки Дом   
Image "Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа. Заклех се.”
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 Следваща > Последна >>

Резултати 21 - 24 от 24


© 2021 Всеки дом