Начало arrow Дамско матине arrow Часовници, показващи... модните тенденции
Новинарски флаш

vsekidom.com използва виртуализация на сървъри от No5.digital

 
powered_by.png, 1 kB
Часовници, показващи... модните тенденции Печат
Автор Всеки Дом   
ImageТе са направени с много стил, финес, изящество. Те са като бижута. И времето няма власт над тях. Създадени са, за да може Ева да укроти бързия му ход в своя полза.

Тези по-специални на външен вид модели се появяват, когато часовникът вече не се възприема само като механизъм, а като аксесоар, намиращ се в центъра на вниманието. Вече не е толкова важно откъде е роклята или чантата, а каква марка е часовникът ви. За вниманието на дамите се борят имена като Valentino, Moschino, Roberto Cavalli... Всички тези известни марки обаче разчитат на едно, за да бъде механизмът не само красив, но и точен. Производителят - Sector Group от Швейцария.Чувственост от Valentino

Часовниците, носещи знака на известния дизайнер, обикновено са предпочитани от звездите на Холивуд. Сред тях е и Мерил Стрийп. Може би една от причините са бляскавите камъни “Сваровски”, вградени в тялото на часовника. Сред моделите на Valentino има такива, направени от черен оникс, гранат, корал, в различни цветове, влияещи се от предпочитанията на дизайнера. Те са едновременно изчистени, спортни и в същото време много елегантни.


Странната любов на Роберто Кавали

Неговите модели са истински химн за женската красота. Те са различни. Авангардни. Променящи се, също както и настроението на притежателката им. Що се отнася до мъжките модели, техният дизайн цели да подчертае индивидуалността на силния пол. Интерес представлява дамският модел, наподобяващ увиваща се змия, чиято глава е изящен циферблат. Роберто Кавали не е пренебрегнал още една група потребители – младежите. Специално за тях е уникалната колекция от часовници, които имат почти бунтарски дизайн, наподобяващ екрана на компютъра.

Moschino: без правила

Марката предлага ефектни, различни по форма и размер модели. Звезди, полумесеци, пълнолунен циферблат, както и типично английските чашки за чай, но със стрелки! Подходящи са за хора, които не държат само на черния костюм или малката черна рокля! Т.е. в гардероба си имат и различно от официалното облекло.
Всъщност съществуват още доста марки, предлагащи разнообразни модели. Някои от тях са на доста бутикови цени, но има и такива, които не струват скъпо за качеството и дизайна, който ви предлагат. Обикновено повечето големи марки свалят драстично цените, когато продуктът вече е от минал сезон. Но той всъщност си е все така красив, елегантин и работещ безотказно.
Казват, че часовникът отразява нашата индивидуалност, представата ни за стил. Замисляли ли сте се какво послание носи вашият?
 
< Предишна   Следваща >


© 2021 Всеки дом