Начало arrow Общество arrow Една история за това как Дейзи Дули се справя с развода
Новинарски флаш

vsekidom.com използва софтуерни разработки на Pitopy

 
powered_by.png, 1 kB
Една история за това как Дейзи Дули се справя с развода Печат
Автор Всеки Дом   
Image“Дневникът на Бриджет Джоунс” се среща със “Сексът и градът” в най-неустоимото, романтично и невероятно забавно четиво за всички омъжени, разведени или все още щастливо необвързани жени от всички възрасти"

“Само едно нещо е по-лошо от това да си на трийсет и девет и да си неомъжена и то е да си на трийсет и девет и да си разведена”, твърди с мъдро примирение Дейзи Дули. Макар отлично да разбира, че се омъжва за неподходящия човек, тя го прави съзнателно, за да се измъкне от капана на мечтаещите за деца трийсет и няколко годишни съвременни жени с професионални амбиции и добра кариера. Колко от съвременните жени имат същия проблем? Бих казала доста. Но малко от тях се сещат да помислят, че семейният живот с неподходящия човек всъщност не е никакво решение.

Така се получава и при героинята на Анна Пастернак. Семейният живот не върви добре и тя събира най-после кураж да напусне противния си съпруг и да се върне в болезнения – и смешен до болка – свят на ходещите по срещи. Разчита на двете си приятелки. И това ли ви звучи познато? Рицарят на бял кон обаче тъй и не се появява, мъжете, с които излиза, се оказват пълни кретени и в един момент като че ли има опасност Дейзи да се удави в собствените си сълзи.

Но животът е пълен с изненади. Точно когато стига до просветлението, че трябва да се живее за мига и да не се хранят излишни надежди, Дейзи среща неочаквано своята първа, единствена и незабравима любов – той, о ужас, е женен – и получава предложение от голямо издателство да напише книга за това как да се справим с последиците от развода. Ще успее ли помъдрялата и взела живота си в ръце Дейзи да получи всичко, към което отчаяно се стреми?
Книгата ще ви подари много смях, ще ви даде много полезни съвети и истинска женска мъдрост. Всъщност авторката, популярната английска журналистка Анна Пастернак, ни помага да разберем, че не достатъчно просто да си омъжена. А да си убедена, че си с правилния човек.

 
< Предишна   Следваща >


© 2021 Всеки дом