Начало arrow Общество arrow Романите тетрадка - представени от Алена
Новинарски флаш

vsekidom.com използва софтуерни разработки на Pitopy

 
powered_by.png, 1 kB
Романите тетрадка - представени от Алена Печат
Автор Всеки Дом   
ImageЩе намерите на всяка вестникарска сергия

Априлската книжка

Поредица "Любов, романтика, съдби"

“Животът е празник”, 2,00 лв.

Берлинската стена е вече история. За поколенията на двадесет и първи век желязната завеса е мъгливо понятие останало в спомените на бащи и деди. Но за децата на войната тя е чудовището пропъдило ги от техните родни места.


Старият Ян фон Хаген повече от 60 години мечтае да се върне в родния си дом в Силезия, останала след войната в Полша. Всички са против, още повече когато става ясно, че той иска да бъде погребан в семейната гробница останала в родовото имение. Единствено Йохан неговият внук подкрепя дядо си. Какво ли ги чака в имението? Дали изобщо го има? Кой го стопанисва? Какво си спомнят останалите живи? Страхът от неизвестното дава сили, но и шанс Йохан и Олга, заради съдбовен каприз или предопределение станала собственик на имението, да открият любовта. Ще успеят ли двамата млади да се преборят с предразсъдъците на техните родители живели от двете страни на желязната завеса.


ImageОчаквайте на 9 май

Поредица "Мистичен трилър"

Възроденото зло”, 2,00 лв.

Първият кръстоносен поход събира под знамената цвета на рицарството. В замъците остават само жените и децата. Ще спасят ли тайните проходи на замъка Маклилиан Матилда, получила по волята на случайността частица от амулета на безсмъртните, от меча на нейния чичо?

Отломка от звезда и тайно заклинание са ключът към магическите амулети на безсмъртието. Избраните са малцина и в единството е тяхната сила... но то е разрушено. Безсмъртни през деня, но зловещи чудовища през нощта - вечните хора търсят от хиляда години изгубената част от амулета... А Бренда Логан се оказа избраната...

Минало и настояще са преплетени в едно. Преродена за любов ли е Матилда или орисана да страда, преследвана от призраците на злото заради изгубения в пепелта на времето амулет?


 
Следваща >


© 2021 Всеки дом