Новинарски флаш

vsekidom.com използва виртуализация на сървъри от No5.digital

 
powered_by.png, 1 kB
Книжката за месец май Печат
Автор Всеки Дом   

ImageРоманите тетрадка - представени от Алена

Ще намерите на всяка вестникарска сергия и на адрес www.arros-buchhaus.com

Поредица "Мистичен трилър"

“Възроденото зло”, 2,00 лв.

Първият кръстоносен поход събира под знамената цвета на рицарството. В замъците остават само жените и децата. Ще спасят ли тайните проходи на замъка Маклилиан Матилда, получила по волята на случайността частица от амулета на безсмъртните, от меча на нейния чичо?

Отломка от звезда и тайно заклинание са ключът към магическите амулети на безсмъртието. Избраните са малцина и в единството е тяхната сила... но то е разрушено. Безсмъртни през деня, но зловещи чудовища през нощта - вечните хора търсят от хиляда години изгубената част от амулета... А Бренда Логан се оказа избраната...

Минало и настояще са преплетени в едно. Преродена за любов ли е Матилда или орисана да страда, преследвана от призраците на злото заради изгубения в пепелта на времето амулет?

ImageОчаквайте в средата на юни

Поредица "Любов, романтика, съдби"

"Без родители", 2.00 лева

Началото на май дойде със своите деца - цветята. Аромат и свежи багри, обещание за нов живот! Но защо съдбата наказа Ева с три починали деца? С какво сгреши, че милост няма?

Едгар фон Арнхайм, човек на удоволствията и хазарта, пропиля огромното богатство на аристократичния си род и се запиля по света. Мизерия и нищета царуват в делника на изоставената съпруга и малката красива като ангел Силвия. Двете оцеляват, но съдбата иска друго. Силвия остана сираче. Роднини приютиха осемнадесетгодишната девойка. Принцеса или Пепеляшка е орисана да бъде в новия си дом. Открила любовта и познала омразата в замъка Хоенвалд, Силвия отново няма дом, пропъдена от леля си. Но плодът на споделената любов расте под нейното сърце...

Съдбата този път е милостива. Петер, съпругът на Ева, открива Силвия полумъртва в гората.

Защо съдбата изпрати Силвия в къщата на Петер и Ева?


 
Следваща >


© 2021 Всеки дом